Verhoilupalvelut

Toimin pääkaupunkiseudulla jossa teen verhoilua sekä yksityisiin koteihin ja julkitiloihin. Kaikki työt tehdään huolella ja ammattitaidolla. Käytän kunkin huonekalun verhoilussa sen tyyliin ja aikakauteen sopivia materiaaleja

Palveluihin kuuluu

  1. Vanhojen perinteisten huonekaluiden verhoilu. Sisältäen runkojen korjausta, uusien joustinpohjien sidonta sekä meriheinäperustuksien muotoilua. Punon myös paperinyöri- sekä rottinkikalusteita. Kauttaltani saa myös huonekaluiden maalausta ja lakkausta.
  2. Teollisten modernien huonekaluiden uudellen verhoilua, pehmusteita ja tyynyjä myötä. Sisustusverhoilutöitä kuten sängynpäätyjä, akustiikkatauluja, verhoja, irtopäällisia tai mitä ikinä keksitäänkään (esim Saari-projekti)
  3. Venepatjojen sekä tyynyjen verhoilua sekä myös kuomujen korjausta.
    Verhoomon kautta saa tilattua laadukkaita kankaita ja verhoilumateriaaleja tai työkaluja.Tarvittaessa neuvon ja opastan jos haluatte itse verhoilla huonekalunne.
  4. Kaikki verhoilu julkisiin tiloihin (ravintolat, kahvilat, kirjastot tai vaikka koulut)
  5. Verhojen mittatilausompelua (laskos-, pimentävät- tai vaikka suorat) ja verhotankojen tilausta


Kuinka edetä

Lähetä mielellään kysely kuvineen sähköpostitse. Teen kuvien perusteella alustavan suunta-antavan hintaarvion työstä ja materiaalikustannuksista, jonka lähetän teille. Ennen varsinaisen verhoilutyön aloitusta teen kaikista töistä kirjallisen sopimuksen. Teen myös arvioita kotikäynteinä asiakkaan luona. Arviokäynneistä veloitan kertakorvauksena 60E (sis. Alv.24%) joka hyvitetään työtilauksen lopullisesta hinnasta mikäli työ päätetään toteuttaa