Möbeltapetseringstjänster

Soffan finns i huvudstadsregionen och här gör jag möbeltapetsering både för privata hem samt för allmänna utrymmen. Alla arbeten görs noggrannt, med många års erfarenhet och yrkesskicklighet. Varje möbel är unik och kläs om med den teknik och de material som passar just den möbelns stil och historia.

Soffan erbjuder:

  • Tapetsering av traditionella möbler. Innebär reparation av möbelns stomme, nya resårbotten samt ny stoppning för stolen med traditionella material. Vid behov kan man även beställa målning eller lackning av möbeln via Soffan. Jag flätar även om stolar med pappersnöre samt rottingfibrer.
  • Omklädning av industriellt framställda möbler, inkluderar även nya dynor och ny stoppning.
  • Inredningstapetserings arbeten såsom sänggavlar, akustiktavlor, gardiner, lösöverdrag och olika projekt.
  • Omklädning samt konstruktion av nya båtdynor, båtmadrasser samt stolar. Även reparation av båtpressun och byte av pressudragkedjor.
  • All möbeltapetsering inom allmänna utrymmen (restauranger, caféer, bibliotek och tex skolor).
  • Måttbeställda gardiner (veckade, mörkläggnings eller bara raka) och gardinstänger.
  • På Soffan kan man också beställa möbeltyger och material av högkvalite. Om man själv vill pröva på att klä om en möbel kan man köpa de material och verktyg man behöver, jag ger gärna råd om hur man kan gå till väga.


Hur man går till väga

Skicka gärna en förfrågan med bilder per e-post. På basen av fotografierna kan jag ge en riktgivande offert på arbete och materialkostnader. Innan själva arbetet börjar gör jag alltid ett skriftligt kontrakt. Jag kan också göra hembesök för att ge en offert. För ett hembesök tar jag 60E/gång (moms 24% ingår), en summa som ni får tillgodo vid den slutliga räkningen när ni bestämmer er för att beställa tapetseringen av Soffan